Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Ripsipidennys alusta 115€, huolto 32€-77€.

 

 Ripsipidennykset

Teen ripsipidennyksiä, jotka ovat luonnollisen näköiset ja tuntuiset. Ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja aktiiviseen elämäntyyliin. Voit kylpeä, uida, saunoa ja nukkua niiden kanssa ilman mitään ongelmia. Niiden kanssa voi myös käyttää piilolinssejä, mutta ne tulisi kuitenkin poistaa laiton ja huollon ajaksi. Ripsienlaitto on hyvin rentouttava hetki, sillä se ei tunnu epämiellyttävältä. Ripsivärin lisäksi et tarvitse enää myöskään ripsientaivuttimia, sillä ripsissä on valmiiksi kaunis kaari.

Ripsien luonnollinen kasvu täyteen pituuteen kestää 8-12 viikkoa, jonka jälkeen ne tippuvat pois. Tämä on jatkuvaa prosessia, joten eri-ikäisiä ripsiä kasvaa ja irtoaa kaiken aikaa. Säännöllisellä 3-4 viikon välein tehtävällä huollolla takaat ripsienpidennysten pysymisen. 

Jokaiselle asiakkaalleni löytyy sopivat ripset, sillä käyttämissäni kuiduissa on valinnanvaraa pituudessa, paksuudessa ja värissä. Myös erilaiset kaarevuudet takaavat halutun lopputuloksen, oli se sitten luonnollinen tai dramaattinen. Liima, jolla ripset kiinnitetään, on käytössä erittäin joustava ja huomaamaton.  Omat ripsesi eivät rasitu eikä niiden luonnollinen kasvu häiriinny, kun lisättävät ripset ovat oikean pituiset ja paksuiset. Autan valinnassa, kun suunnittelemme yhdessä haluamasi ripset.

Ripsien kiinnittämisen jälkeen levitän ripsiin kirkasta suoja-ainetta, joka antaa ripsille kauniin kiillon ja takaa maksimaalisen kiinnityksen. Öljy- ja rasvapohjaisten tuotteiden käyttöä tulisi välttää ripsipidennysten aikana, jotta ne eivät pääse kosketukseen ripsien kanssa. Tämä saattaa haurastuttaa liimaa, joten ripsipidennykset eivät välttämättä pysy kauniina pitkään.