Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Kulmastailaus

Ensimmäinen kerta 52€ / h

Seuraavat kerrat 30 € / 30min


 

Ripsien värjäys 17 €

Kulmien värjäys 13 €

Kulmien väri + siistiminen 18€

Kulmien muotoilu 10€

Ripsien & kulmien väri + siistiminen 30€


Ripsien kestotaivutus 50€

Ripsien kestotaivutus+väri 65€

  

Kulmastailaus

 

Kulmakarvojen merkitys korostuu nykypäivänä yhä enemmän ja ehkä syvemmin sekä henkilön itsensä, että ympärillä olevien kanssaihmisten näkökulmasta.  Oikeanmalliset ja huolitellut kulmakarvat nostavat ilmettä ja antavat ryhtiä kasvoille. Kotonakin tehty kulmakarvojen siistiminen helpottuu, kun ammattilainen on ne aika ajoin siistinyt ja värjännyt.

Lähes jokaisen luonnolliset kulmakarvat ovat keskenään hieman erimalliset, harvat, liian tuuheat tai niihin ollaan jonkin muun syyn takia tyytymättömiä. Kulmastailaus on palvelu, joka sopii jokaiselle asiakkaalle iästä, kasvojen muodosta tai tyylistä riippumatta. Toki kulmissa tulisi olla hyvin kasvua, sillä karvattomiin kulmiin stailausta ei tietenkään voida tehdä. Karvattomiin tai harvoihin kulmiin suosittelen kulmien microbladingiä.

Stailauksessa luodaan kestovärjäyksen, nyppimisen sekä lankaustekniikan, eli narutuksen avulla juuri Sinulle täydelliset ja samanmalliset kulmat. Aluksi määritellään yhdessä asiakkaan kanssa kulmien muoto sekä haluttu väri, josta on helppo lähteä liikkeelle toivotun lopputuloksen aikaansaamisessa ja ylläpidossa. 

 

Kulmien väri ja siistiminen

 

Kulmiasi saadaan kauniisti korostettua ihan perinteisesti kestovärillä ja siistimisellä. Tällöin jätetään mittailu tekemättä ja vakaalla näkemyksellä ja ammattitaidolla saan huoliteltua kulmiesi näyttävyyden hehkeän luonnollisesti. Katseesi kirkastuu kun kulmasi on muotoiltu korostaen luonnollisia piirteitäsi ja värjätty juuri sinulle sopivalla väriseoksella.

 

Ripsien kestoväri ja kestotaivutus

 

Tässä erinomainen toimenpide juuri sinulle, joka et ole mieltynyt ripsienpidennyksiin. Ripsiesi kestovärillä saadaan hennotkin luonnonripsesi kauniisti esille, ilman mascaraa!!

Usemmiten ripsemme ovat täysin suoria tai kääntyvät jopa hieman alaspäin, joten tällöin tuo pelkkä värjäys ei välttämättä tuo sitä efektiä, jota haemme. Silloin kannattaakin vahvasti  miettiä ripsien kestotaivutusta, jolloin kestovärin kanssa tuo toimenpide tuo uskomattoman kauniisti esille hennotkin luonnonripsesi!