Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

EDULLISET HARJOITTELUHINNAT VIELÄ TOISTAISEKSI!

                             

Kulmien kestopigmentointi 350€

Eyelinerit ylös                       140€ (norm.190€)

Eyelinerit alas                       120€ (norm.170€)

Eyelinerit ylös ja alas           200€ (norm. 350€)

Hintoihin kuuluu värin vahvistus n. 6-8 viikon kuluttua.

 3:s käsittelykerta                100 €

Huom! Aikoja rajoitetusti, varaa pian omasi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAFFY - kestopigmentointi

 

Kenelle?

Kestopigmentointi sopii erityisesti sinulle, jos

  • Haluat olla huolitellun ja edustavan näköinen esimerkiksi heti herätessäsi tai urheillessa
  • Olet kyllästynyt rajaustesi leviämiseen ja häviämiseen päivän aikana​
  • Kärsit huonosta lähinäöstä ja ehostaminen on hankalaa
  • Et voi käyttää meikkejä esimerkiksi allergisista syistä
  • Kaipaat kulmiisi nuorentavan muodon tai täydennystä karvattomiin kohtiin

 

Teen kestopigmentointia kulmiin ja silmänrajoihin asiakkaan kasvojenpiirteitä ja värejä mukaillen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Sävyt ja muodot käymme aina etukäteen asiakkaan kanssa läpi ja asiakas hyväksyy suunnitelman ennen pigmentointia. Pigmentointi kestää n. 2-5 vuotta asiakkaan ihotyypistä riippuen.

Miten pigmentointi tehdään?

Kestopigmentointi tehdään käsimenetelmällä "kynän" avulla, ja tekniikka muistuttaakin hieman tatuoinnin tekoa. Väriä ei viedä kuitenkaan yhtä syvälle kuin tatuoidessa, vaan sitä laitetaan vain ihon ylempiin kerroksiin. Pigmentoitaessa jäljitellään kulmakarvoja ja niiden luonnollista kasvusuuntaa. Ennen pigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusainetta, joten toimenpide on kivuton. Käsittely saattaa silti hieman kutittaa tai nipistellä. 

Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita, jotka täyttävät kaikki EU:n vaatimat laatusertifikaatit. Käsittely tehdään aina kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään n. 6-8 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelykerrasta ja se kuuluu kestopigmentoinnin kokonaishintaan. 

Hoidon jälkeen

Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea, mutta erityistä hoitoa ei tarvita alueen parantumiseen. Ensimmäisinä päivinä suositellaan välttämään meikkausta. Viikon ajan tulisi välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua. Tarkemmat hoito-ohjeet saat käsittelyn jälkeen.

Huom! Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Näitä ovat mm. puudutusaineallergia, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv ja hepatiitti. Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia. Ennen pigmentointia asiakas täyttää esitietolomakkeen ja siinä tulee kertoa mahdollisista sairauksista. 

 Esitietolomakkeen voit täyttää ja tulostaa tästä!