Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Rakennekynnet alkaen 77€, huollot 62€

Kestolakkaus alkaen 52€, huollot 52-62€

Kynsien lopullisen hinnan määrittelee toimenpiteeseen käytetyt extrakoristelut.

Tarkemmat hintatiedot löydät täältä!

Tallenna

Tallenna

Kauniisti huolitellut kynnet herättävät ihastusta ja tuovat iloa sekä sinulle, että ystävillesi!

 

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat loistava tapa suojata liuskoittuvaa, haurasta tai lohkeillutta kynttä. Geelitekniikalla voidaan myös rakentaa kokonaan vaurioituneen kynnen päälle uusi, kestävä ja näyttäväkin kynsi. Kynsienpureskelijalle rakennetuista kynsistä on huomattava apu kynsienkasvatuksessa, sillä geelin alla oma kynsi kasvaa normaalisti ja voi huomata, että ne kynnet kyllä kasvavat ja nopeasti!

Rakennan geelikynnet oman kynnen päälle muottia apuna käyttäen,  jolloin oma kynsi saa vahvistuksen lisäksi myös pituutta. Omat kynnet voidaan myös vahvistaa niin, ettei kynteen lisätä laisinkaan pituutta, jolloin ideana on saada kynsistä ulkonäöllisesti samanlaiset, täysin luonnollisen näköiset, mutta vahvistetut kynnet. Geelin pysymiseen oman kynnen päällä vaikuttavat useat erilaiset asiat: kynnen kosteusprosentti, ihon ph-arvo, ruokavalio, ammatti, harrastukset, työ, hygieniatottumukset, ja se , kuinka itse kohtelet kynsiäsi.

Geelikynsissä keskimääräinen huoltoaika on kynnen kasvusta riippuen 3-5 viikkoa. Kynnet kannattaa huollattaa sitten, kun oma kynsi alkaa pilkottamaan näkyvästi kynsinauhojen vierestä ja/tai kun geelit alkavat repsottaa ja ilmaantua reunoilta.

Rakennekynnen tekemiseen kannattaa varata aikaa n.1-2,5 tuntia, riippuen halutun koristelun määrästä.

Artistic-kestolakkaukset

Teen kestolakkauksia Artistic Nail Design -sarjan Artistic Colour Gloss -geelilakoilla, joihin kuuluu monta upeaa sävyä. Geelilakat sopivat niin luonnonkynnellä käytettäväksi kuin rakennekynsienkin koristeluun. Artistic Colour Gloss -geelilakat ovat monipuolisia ja kestäviä. Lakkaus kovetetaan LED-valolla, joka on erittäin nopea UV-valoon verrattuna. Geelilakkaus pysyy luonnollisella kynnellä oikein käytettynä jopa kolme viikkoa. Useilla asiakkaillani jopa viisikin viikkoa.

 

Luonnonkynnen suojaus/vahvistus IBX-menetelmällä

Famous Namesin patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla oma kynsi saa suojakerroksen ja samalla hoitoaine korjaa mahdollisia vaurioita. Hoitoa voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Tämä ihmeellinen hoito vahvistaa kynsiäsi ja saa luonnonkyntesi kasvamaan  ehjinä sekä vahvempina.