Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Rakennekynnet alkaen 77€, huollot 60€

Kestolakkaus alkaen 52€, huollot 52-62€

Kynsien lopullisen hinnan määrittelee toimenpiteeseen käytetyt extrakoristelut.

Tarkemmat hintatiedot löydät täältä!

 

 

"Hyvin hoidetut kädet kertovat kantajastaan ja

kauniiden käsien salaisuus on huolitellut kynnet."

 

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat hyvä tapa suojata liuskoittuvaa, haurasta tai lohkeillutta kynttä. Geelitekniikalla voidaan myös rakentaa kokonaan vammautuneen kynnen päälle uusi kynsi. Kynsienpureskelijalle geelikynsitekniikasta on huomattava apu kynsienkasvatuksessa, sillä geelin alla oma kynsi kasvaa normaalisti.

Geelikynnet voidaan rakentaa oman kynnen päälle joko "jatko-osalla" eli tipillä tai muotilla, jolloin oma kynsi saa vahvistuksen lisäksi myös pituutta. Omat kynnet voidaan myös vahvistaa niin, ettei kynteen laiteta ollenkaan lisäosaa, jolloin ideana on saada kynsistä ulkonäöllisesti samanlaiset, täysin luonnollisen näköiset, mutta vahvistetut kynnet. Geelin pysymiseen oman kynnen päällä vaikuttavat useat erilaiset asiat: kynnen kosteusprosentti, ihon ph-arvo, ruokavalio, ammatti, harrastukset, työ, hygieniatottumukset jne. 

Geelikynsissä keskimääräinen huoltoaika on kynnen kasvusta riippuen 3-5 viikkoa. Kynnet kannattaa huollattaa sitten, kun oma kynsi alkaa pilkottamaan näkyvästi kynsinauhojen vierestä ja/tai kun geelit alkavat repsottaa ja ilmaantua reunoilta.

Rakennekynnen tekemiseen kannattaa varata aikaa n.1-2 tuntia. 

Artistic-kestolakkaukset

Teen kestolakkauksia Artistic Nail Design -sarjan Artistic Colour Gloss -geelilakoilla, joihin kuuluu monta upeaa sävyä. Geelilakat sopivat niin luonnonkynnellä käytettäväksi kuin rakennekynsienkin koristeluun. Artistic Colour Gloss -geelilakat ovat monipuolisia ja kestäviä. Lakkaus kovetetaan LED-valolla, joka on erittäin nopea UV-valoon verrattuna. Geelilakkaus pysyy luonnollisella kynnellä oikein käytettynä jopa kolme viikkoa.

 

Luonnonkynnen suojaus/vahvistus IBX-menetelmällä

Famous Namesin patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla oma kynsi saa suojakerroksen ja samalla hoitoaine korjaa mahdollisia vaurioita. Hoitoa voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Sivutuotteena hoito vahvistaa kynsiä ja saa ne kasvamaan vahvempana.

Minimanikyyri

sis. kynsien viilaus, kevyt kuorinta, pesu, rasvaus sekä kirkas lakka.

Minipedikyyri

sis. desinfiointi, kevyt kuorinta, pesu, rasvaus.

Rentouttavat ja hemmottelevat käsi- & jalkahoidot

Käsihoito sis. kylpy, öljyhaude/naamio, minimanikyyri 

Jalkahoito sis. kynsien viilaus,  minipedikyyri + öljyhaude/naamio + hieronta ja rasvaus 

BCL tuotteet eivät sisällä parabeeneja eivätkä muita terveydelle haitallisia aineosia.Tehokkaat, luonnolliset antioksidantit, ravitsevat voiteet, hienoimmat yrtit ja hedelmäuutteet tekevät BCL Spa:sta puhtaasti orgaanisen, ainutlaatuisen kokemuksen. Tuotteet syväkosteuttavat ja nuorentavat ihoa, sekä suojaavat auringolta ja ikääntymisprosessin vaikutuksilta.