Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
 
Bellabaci- syväkudoshieronta
 
15 min        20e
20 min        25e
30 min        35e
45 min        50e
60 min        60e
75 min        70e
90 min        80e

Imukuppihieronta

 
Jos kroppasi on jumissa tai haluat pitää kasvojesi ihon puhtaana ja kirkkaana, niin varaa aika koko kehon rentoutushoitoon, imukuppihierontaan!

Bellabaci- syväkudoshieronta eli tutummin imukuppihieronta tarjoaa syvempää tehoa vähemmällä vaivalla, mutta tuloksia syntyy silti lyhyessä ajassa. Bellabaci- imukupit ovat 100% silikonia, joilla voidaan hieroa sekä kasvoja että vartaloa. Hieronta on yhdistelmä lymfa-, syväkudos- ja klassista hierontaa. Hoito voidaan suunnitella tilanteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Suosittelen hoitoa erityisesti kasvojen ja dekolteen alueelle, sillä se piristää, heleyttää ihoa ja häivyttää juonteita!
 

Hieronnan hyödyt:

  • parantaa ja normalisoi verenkiertoa sekä lymfa- eli imunestekiertoa
  • imupaine mahdollistaa pääsyn syvemmälle kudoksiin
  • rentouttaa lievittämällä lihasjännitystä ja kipua
  • parantaa ihon väriä ja rakennetta
  • kiinteyttää ihoa, vähentää selluliittia ja häivyttää arpia & juonteita
 

Kasvohieronta poistaa päivän stressin, väsymyksen ja säilyttää ihon terveen hehkun, sillä se stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten verenkiertoa ja aktivoiden ihon uusiutumista. Hieronta sopii myös mustapäiden ehkäisyyn, sillä kupit imevät ihon rasvoja syvältä ihohuokosista ennen kuin ne muuttuvat mustapäiksi, joten iho pysyy puhtaana ja kirkkaana.

Kuppien avulla hieronta vapauttaa toksiineja lihaksesta ja edistää veren- ja imunestekiertoa syöksyttämällä tuoreen veren, hapen ja ravinteet ihon pintaan. Imupaine vetää ylös alempia kudoksia, jolloin kehon puhdistusjärjestelmä kykenee poistamaan patoutuneita kuona-aineita, toksiineja, rasva- ja nestekertymiä.