Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 Minna Repo

Ikuinen Haaveilija. Ajatuksissani seikkailen iloisilla kummuilla läpi synkimmän metsän, tuuheimman pensaan ja mutaisimman lätäkön, kohti auringon valaisevaa laaksoa.

 

Alakouluikäisestä lähtien olen aina ollut innokas taiteilijasielu. Vaikka piirtäminen on aina ollut terapiaa, positiivisten asioiden metsästystä ja negatiivisten kokemusten käsittelyä, se on aina ollut yhtä humalluttavaa. Nuorempana toteutin luovaa nälkääni öljyvärein, myöhemmin lyijykynäpiirroksin, nykyään pienenpienin kynsi-, kulma- ja ripsitaiteiluin. Päivittäin tuon asiakkailleni hemmotellen uutta ilmettä niin kasvoille kuin käsillekin. Jokainen asiakkaani on omalla yksilöllisen persoonallisella tavallaan erityisen tärkeä.

Ihastuin kynsien lakkaukseen vuonna 2006, Riikan matkalla. Tuolloin hotellissamme työskenteli tyttö,  joka lakkasi asiakkaiden kynsiä mielellään. Tästä innostuneena hankin suuren määrän erilaisia värilakkoja kynsien koristeluun, ja lähes jokainen ystäväni, tuttavani ja läheiseni saivat nähdessämme kauniisti lakatut kynnet.

2007 laitatutin itselleni ensimmäiset geelikynnet. Olinkin jo kovin kyllästynyt peruslakkausten jatkuvaan siistimiseen, joten kipinä geelikynsiin roihahti. Tilasin geelausten harjoittelupaketin ja jälleen läheiseni saivat nauttia ihanista hemmotteluista minun toteuttamana. 2009 aloitin ensimmäisen rakennekynsimuotoilijan koulutuksen, nyt taskussa on jo kolme eri sertifikaattia suoritetuista kynsikoulutuksista. Samana vuonna perustin studio Sinjartin.

 

Vuotta myöhemmin haksahdin ripsienpidennyksiin, OO mitä ihania räpsyjä erilaisilla kuidulla pystyykään luomaan!! Jokaiselle omanlaiset säihkysilmät, yksilöllisesti silmien mallin ja luonnonripsien kunnon mukaan. Ja niin kauniin hehkeän luonnolliset, jotka korostavat silmiäsi juuri oikealla tavalla, vieden katseesi kirkkaasti satujen ihanaan ihmemaahan!

 

Olen erityisen intohimoisesti keskittynyt  ripsipidennyksiin, kynsien geelauksiin, sekä kulmastailauksiin. Tarjoan myös muitakin monipuolisia hyvinvointi-, ja kauneudenhoitopalveluja,  kuten kestopigmentointeja sekä imukuppihierontaa.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, tämä onkin antanut erinomaisen valmiuden hygieeniseen ja asiakaskeskeiseen työskentelyyn Studiollani. Laadun ja ammattitaidon takaan erinomaisilla, mielestäni markkinoiden parhaimmilla tuotteilla sekä jatkuvalla kouluttautumisella kynsien ja ripsien luovaan maailmaan.

Useista alan koulutuksista ja tuotteista ehdottomasti parhaimmat ovat nimenomaan käytössäni olevat Lash Perfect, sekä Soft Silk -ripsipidennyksiin, Hi Brow sekä Brow Perfect- kulmastailauksiin, Famous Namesin IBX-systeemi luonnonkynnen vahvistuksiin sekä Artistic nail design kestolakat ja rakenteet. Kestopigmentoinnit toteutan manuaalisella TAFFY- karvatekniikalla.

Työskentelen ainutlaatuisten asiakkaideni ripsien, kulmien ja kynsien parissa päivittäin, on ihanaa nähdä yhä uudestaan ja uudestaan omien käsien luovan mitä kauniimpia ja kestävämpiä kynsiä ja yhä ihanampia ripsiä. Ja mikä parasta; se iloinen hymy ja katse juuri sinun kasvoillasi, kun olen luonut jotain ihmeellisen mahtavaa yksilöllisesti Sinulle.

Tervetuloa niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaani!

Tallenna