Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palveluni: 

 

 

 

 

 

 

 Minna Repo

Ikuinen Haaveilija. Ajatuksissani seikkailen iloisilla kummuilla läpi synkimmän metsän, tuuheimman pensaan ja mutaisimman lätäkön, kohti auringon valaisevaa laaksoa.

 

Alakouluikäisestä lähtien olen aina ollut innokas taiteilijasielu. Vaikka piirtäminen on aina ollut terapiaa, positiivisten asioiden metsästystä ja negatiivisten kokemusten käsittelyä, se on aina ollut yhtä humalluttavaa. Nuorempana toteutin luovaa nälkääni öljyvärein, myöhemmin lyijykynäpiirroksin, nykyään pienenpienin kynsi-, kulma- ja ripsitaiteiluin. Päivittäin tuon asiakkailleni hemmotellen uutta ilmettä niin kasvoille kuin käsillekin. Jokainen asiakkaani on omalla yksilöllisen persoonallisella tavallaan erityisen tärkeä.

Työskentelen ainutlaatuisten asiakkaideni ripsien, kulmien ja kynsien parissa päivittäin, laadukkain tuottein ja jatkuvasti kehittyvällä ammattitaidolla. On ihanaa nähdä yhä uudestaan ja uudestaan omien käsien luovan mitä kauniimpia ja kestävämpiä kynsiä ja yhä ihanampia ripsiä. Ja mikä parasta; se iloinen hymy ja katse juuri sinun kasvoillasi, kun olen luonut jotain ihmeellisen mahtavaa yksilöllisesti Sinulle.

Tervetuloa niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaani!

Tallenna